Wednesday, January 26, 2011

Selasa dan posting di KSHeMa



Pagi ni angin sejuk dan menyegarkan. Pagi ini dimulakan dengan kelas ear nose and throat.

Tibe-tibe rasa sengaL pulak dengan cegu sorang nih. Kok ye pun,takyah lah nak baling-baling barang kat kitorang. Pergilah ngadu kat management. Suroh dia beli mouse baru. Hishh!

Hari ni posting lagi kat OBG. Entah hape lah dia nal tanya nanti.Sekarang nih tengah amek mood bawah pokok tepi bus sementara nak ke hospital. Sejuk segar siket kepala nie.


Lunch kat Bake n Joy. Makan egg noodle dan ice cream cake. Minum strawberi milkshake. Manis hak tuihh betul. Nak bunuh orang ke hape. Budak junior makan kat sebelah,buat derkk je ngan aku. Seb bek budak2 laki...kalau budak puan aku piat-piat telinga sorang..Heheh...Iyooolahhh. Takde ler.Daku ini kakak penyayang. Dolu-dolu kat sekolah, ramai budak nak angkat aku jadi kakak diowang. I femes tau. Hik. Fact ye. Bukan riak. Ntah hape yang femes pun tk tau lah. Ke buat tak tau? lalalala.....hahaha...nak tahu sebab ape? tunggu...


Published with Blogger-droid v1.6.5

0 comments:

Post a Comment

Thank You! Do recommend me other medical blogs or website!

 
Copyright (c) 2010 Medik Bloglist !. Design by WPThemes Expert

Blogger Templates and RegistryBooster.